martes, 20 de febrero de 2024

20 febrer 2024 Visites a l’escola Waldorf-Steiner

20 febrer 2024 


 

Visites programades i actes a l’escola Waldorf-Steiner

Hem acabat la sèrie de visites programades a l'escola Waldorf-Steiner de l'any 2024. Han estat tres visites els dijous 25 de gener i els dijous 01 i 08 de febrer.

La primera visita va ser per oferir una conferència amb motiu de Dia de la Pau que es commemora cada 31 de gener. El grup d'estudiants de batxillerat van ser uns atents oients a totes les explicacions que vaig poder oferir i en el posterior col·loqui va quedar constància de la magnífica preparació que tenen molts joves a l'hora de presentar preguntes i dubtes.


 

La segona visita va ser als magatzems Hipercor a proposta dels mateixos estudiants, que van demanar veure directament el lloc de l'atemptat de juny de 1987. Malauradament, als càrrecs de l'empresa no els van permetre la presència a l'interior dels magatzems i la visita es va fer des de l'exterior... això va donar unes facilitats inesperades al poder retrobar-me amb clients de la meva època i poder oferir també les explicacions a gent que s'anava afegint al grup. La tarda va continuar amb una visita al monument que es troba a la cruïlla d'Avinguda Meridiana, amb carrer Rio de Janeiro i Passeig Fabra i Puig i, finalment, amb una visita al despatx de TorreJussana.


 

I en la tercera va ser en Javier Martínez qui va tenir el privilegi de dirigir-se als estudiants i explicar la seva experiència com a pare d'en Xavi, el petit de 3 anyets assassinat a La Rambla el 17 d'agost de 2017.

Encara queda pendent una quarta visita per col·laborar en un programa de les pràctiques de ràdio que la mateixa escola disposa.

Només em queda agraïr el magnífic tracte rebut per la professora Georgina Escalante i la resta de professors de l’escola. Tornaré sempre que ho ha proposin.

 


 


No hay comentarios:

Publicar un comentario