viernes, 1 de septiembre de 2023

01 setembre 2023 (2) Reunió UAVAT amb Alcalde de Barcelona

01 setembre 2023


 

 

Reunió amb l'alcalde Jaume Collboni a l'Ajuntament de Barcelona

El passat dimecres 16 d'agost, Sara Bosch i Robert Manrique van mantenir una reunió amb el nou alcalde de la ciutat de Barcelona, senyor Jaume Collboni.

La raó per la trobada va ser la iniciativa per part d'Alcaldia, de conèixer mes a fons tota l'activitat realitzada per la UAVAT en l'atenció a les víctimes dels atemptats del mes d'agost de 2017 i parlar també sobre l'acte que, el día següent dijous 17, es faria en record i homenatge a les víctimes.

Des d'aquella primera trobada el diumenge 11 de març de 2018 agraïm sincerament tot l'interès mostrat per l'Ajuntament de Barcelona en ajudar, en el possible, a què la UAVAT pogués dur a terme la tasca assistencial e integral que, siguem realistes, haurien de fer les administracions, cadascuna en les seves respectives competències.

En el decurs de la reunió vàrem informar al senyor Collboni dels projectes presentats a l'Ajuntament de Barcelona per continuar l'assistència a totes les víctimes i, tanmateix, vàrem informar-lo també sobre la realitat de la tasca feta pels diversos estaments involucrats després dels atemptats que van succeir al maleït agost de 2017.

Estem segurs que les propostes presentades seran estudiades amb l'interès que mereixen i, tant de bo, arribin a ser realitzades.

 

NOTA: he esperat a rebre alguna fotografia de la reunió per publicar la informació.

  



No hay comentarios:

Publicar un comentario