viernes, 1 de septiembre de 2023

01 setembre 2023 (4) Escrit llegit a l'acte homenatge agost2017

01 setembre 2023

 




Escrit consensuat per moltes víctimes dels atemptats d'agost 2017 i llegit per en Santi Colomines.

EN AQUEST MOMENT, LES VÍCTIMES PRESENTS DELS ATEMPTATS D'AGOST 2017 A CATALUNYA PREGUEN RESPECTE PERQUÈ INICIA'N SIS MINUTS DE SILENCI, UN MINUT PER CADA ANY QUE JA HA PASSAT DES D'AQUELLS MALEITS DIES.
SIS MINUTS DE SILENCI AMB ELS QUE VOLEM MOSTRAR ELS SIS ANYS D'ABANDONAMENT QUE HAN PATIT DES DE L'ACTITUT DE LA IMMENSA MAJORIA DE REPRESENTANTS POLÍTICS. HA DE QUEDAR CLAR QUE ELS QUE HO HAN FET BÉ, JA SABEM QUI SON.

UN COP PASSIN AQUESTS SIS MINUTS DE SILENCI, TOT TORNARA A LA NORMALITAT. LA NORMALITAT QUE DESPRÉS HEM DESITJAT I QUE ES VA TRENCAR TOT JUST AVUI FA SIS ANYS.

GRÀCIES PER LA COMPRENSIÓ.

Opinió:

He rebut algunes trucades i contactes en què em demanen quin va ser al missatge que es va llegir el dijous 17 d'agost per part d'una víctima dels atemptats.
Bé, abans de continuar, voldria dir que en Santi Colomines, la seva dona i els seus dos fills no apareixen a la sentència... evidentment per la mala praxi portada a terme per qui va instruir les investigacions (el jutge Guevara ja ho va dir ben clar a les pàgines 992 a 994 de la sentència de maig de 2021).

Malgrat tot, en Santi i la seva família representen a tantes i tantes persones afectades pels atemptats d'agost2017 que no estan reconegudes.

Per aquesta raó, les víctimes que apareixen a la sentència van decidir que fos ell qui llegís el comunicat, que deia el següent.

I jo afegeixo que "a buen entendedor, pocas palabras bastan". I si no, recomano veure el documental "800 metros" a Netflix. Qui el pugui veure entendrà moltes coses que han succeït des d'aquell moment...

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario