martes, 22 de enero de 2019

22 gener 2019 Beteve (opinió)

22 enero 2019



Els taxistas deixen passar la cursa Sant Antoni a la Gran Vía
Els organitzadors de la cursa agraeixen el gest dels taxistes de deixar-los passar per la Gran Via

Milers de corredors han desafiat la pluja i han participat aquest diumenge a la Cursa Sant Antoni. La pluja no ha estat l’únic inconvenient que han tingut els atletes aquest any. Com és habitual, la cursa passava per la Gran Via,amb la problemàtica que des de divendres els taxistas estan ocupant  aquest carrer com a forma de protesta.

Finalment, això no ha suposat cap problema. El Districte de l’Eixample va negociar amb els taxistes i aquests van acordar en assemblea deixar passar la cursa. D’aquesta manera els taxistes han continuat ocupant dos dels carrils centrals de la Gran Via, mentre que els corredors de la Cursa Sant Antoni han pogut ocupar la resta.

Els organitzadors han agraït públicament als taxistes que, malgrat la protesta, els deixessin celebrar la cursa.

Opinió:

La noticia no te cap relació amb el propósit de aquest blog, que es oferir informació sobre la lacra del  terrorisme i les seves comsequencies.
Però malgrat tot, vull informar que en aquesta Cursa Sant Antoni hem tingut l’honor de que un grup de víctimes del terrorisme han ofert la seva col·laboració en la organització per assolir un enorme éxit i que tot sortis rodó.
Gracies a totes.



No hay comentarios:

Publicar un comentario