miércoles, 13 de marzo de 2013

12 març 2013 Presentació "Instint"


12 març 2013

Presentació del Projecte “Instint” amb l’Andreu Buenafuente i l’Albert Om


La Antiga Fàbrica de Cervesses Damm al carrer de Roselló de Barcelona ha estat el lloc escollit per fer la presentació del projecte “Instint”, ideat per l’Andreu Buenafuente i l’Albert Om. Podria fer una llarga explicació del que tots dos han explicat durant la roda de premsa (o potser podríem dir la trobada entre amics i amigues que em respost a la proposta d’aquest parell?).

Ha estat un plaer rebre la invitació per assistir-hi i coincidir amb en Jose Corbacho, l’Eloi Vila, en Jordi Hurtado, en Carles Sans, l’Imma Mayol o fins i tot amb molts dels representants dels medis de comunicació i poder parlar amb tots ells de moltes coses excepte de terrorisme, víctimes i situacions adverses.

Només em cal dir que el projecte em sembla excel·lent i penso col·laborar en tot el que em demanin... i si voleu mes informació millor entreu a www.instint.tv, twitter.com/instint_tv o @instint_tv


Amb en Jose Corbacho, un amic que col·labora amb molts projectes, com ara el de la associació de "malalts de Dent"

Amb Carles Sans, un dels primers amb col·laborar amb les víctimes de l'11M juntament amb en Paco Mir

Amb l'Albert Om amb qui he tingut el plaer de col·laborar en els ultims anys

Amb l'Andreu Buenafuente.... com en Jose Corbacho... res mes a dir



Amb el etern Jordi Hurtado, ens tenim un reconeixement mutu. Es un crack...



I amb el vigatá l'Eloi Vila, guionista, productor i escriptor que esta triomfant ara amb la seva novel·la "Cartes des de el front".

No hay comentarios:

Publicar un comentario