miércoles, 4 de octubre de 2017

04 octubre 2017 directe.cat (opinió)

04 octubre 2017 



Eduardo Inda i Ana Rosa humilien fins a fer plorar la periodista catalana que informa de la brutalitat policial 
Mayka Navarro no pot evitar plorar en directe

Les víctimes de l'agressió policial no només no tenen cap comprensió per part de Felipe VI, tampoc dels mitjans nacionalistes. Mayka Navarro, periodista de La Vanguardia avui ha estat víctima de la pressió del comunicador Eduardo Inda i la presentadora Ana Rosa.
En un directe amb la que també és col·laboradora del programa 'AR', Navarro no ha pogut frenar la seva impotència en veure que Eduardo Inda justificava la violència policial d'aquests últims dies contra els votants amb total impunitat. Mayka, que connectava en directe des del Parlament, ha plorat de ràbia davant la manipulació i manca de comprensió que, a més, ha estat alimentada per un discurs de la presentadora que s'ha acomiadat d'ella sense donar-li l'oportunitat de parlar amb un "a llorar un poquito y ahora volvemos, que se corre el rimel. Guapa".

Opinió:

Conec a la Mayka Navarro des de fa mes de 25 anys y des de aleshores hem compartit moments molt complicats quan es tractaba de informar sobre atemptats terroristes i sobre la VERITAT de tot el que ha anat succeïnt. La mayka ha donat sempre la informació contrastada i per això me ha tingut sempre al seu costat.
Escoltar a un individuu que tergiversa i menteix en moltes de les seves intervencions mostrant un to xulesc i prepotent es molt cansat  però escoltar-lo dient “que Mayka no corrija a sus compañeros” o “que no me de consejos” es patètic venint de aquest individuu i una evident falta de respecte a la seva companya de profesió.
Aquest senyor ja ha donat mostres de una manca de humiltat i de educació en nombroses ocasions i ara ho ha tornat a fer.

Mayka, som-hi… tu vals moltisim mes que aquest “informador”.



No hay comentarios:

Publicar un comentario