viernes, 20 de octubre de 2017

20 octubre 2017 (08.10.17) (4) RAC1 (link) (opinión)

20 octubre 2017 (08.10.17)



Aznar va renunciar a un acord de pau amb ETA per salvar la seva carrera política
Ho ha explicat al ‘Via lliure’ un dels mediadors que van estar a punt de resoldre el conflicte


José Maria Aznar va renunciar a un acord de pau amb ETA per salvar la seva carrera política. Ho ha revelat al Via Lliure un dels mediadors que el govern d’Aznar va enviar a negociar amb els terroristes. Esteve Serra, expert en resolució de conflictes, ha explicat que ja estava tot pràcticament tancat però que l’aleshores president del govern espanyol s’hi va posar d’esquena.
Una part molt important d’ETA van dir que per deixar-ho tot volien una assignació mensual i s’acabava el problema. Una pensió per poder seguir vivint. I el senyor Aznar va dir que no perquè si això sortia a la llum pública era el final de la seva carrera política


Opinión:

Me sorprende una amiga enviándome este tuit en el que se me menciona indirectamente. Lo cierto es que no hice nada al respecto pero aparece mi nombre y por ello solo aclaro que hay tantas noticias sobre las incongruencias de la etapa del señor Aznar y su relación con los encuentros o las órdenes dadas en cuanto a la banda terrorista ETA que ya nada me sorprende.

No me sorprende nada pero me molesta que todavía algunos vayan por la vida dando consejos cuando lo que habrían de aclarar son ciertos atentados, como alguno de 1995. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario