lunes, 15 de julio de 2019

15 juliol 2019 elnacional.cat (opinió)

15 juliol 2019



El pare del nen mort a l'atemptat de Barcelona reclama una comissió d'investigació al Congrés

https://www.elnacional.cat/ca/politica/atemptats-barcelona-javier-martinez-nen-mort_404044_102.html

Javier Martínez, el pare del nen de 3 anys que va morir en els atemptats a la Rambla de Barcelona, ara farà dos anys, ha reclamat una investigació des del Congrés dels Diputats. Ho ha fet amb un tuit que ha publicat avui on interpel·la a anar més enllà en la investigació.
Aquests dies s'està fent la comissió d'investigació dels atemptats al Parlament de Catalunya. Martínez, que està personat en el cas que es jutjarà a l'Audiència Nacional, apel·la també a responsabilitats polítiques i policials. I és que Martínez es pregunta si finalment els Mossos d'Esquadra formen part del CITCO, el Centre d'Intel·ligència contra el Terrorisme i el Crim Organitzat. 

Vui fer una petita reflexio, ara que fara dos anys de l'asesinat del meu fill. Per que no es fa l'ivestigacio al congres dels diputats? Ja tenim la llista dels imans, sabem qui son i que diuen? Podem comprar productes per fer explosius? Estem al CITCO? ha servit per algo la mort?

Javier Martínez també es queixa de la soledat de les víctimes. En aquest sentit, apel·la a l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes a moure fitxa i a posar-se a disposició dels afectats pels atemptats del 17 d'agost a Barcelona i Cambrils.


Per davant de tot, una abraçada forta, després una pregunta, totes les famílies de víctimes internacionals, els seus països, han exigit mai una explicacio seriosa?

Hola, no encara no han fet res, pero la UAVAT i el robert manrique, estan fent tot el que no fa ningu. Ni la asociacio de victimes de catalunya, que encara espero que em truquin. Intentare arrivar tambe fora d'aqui. Ja ho estic parlant

Opinió:

Només dir que es un honor portar mes de mitja vida (31 de 56 anys) intentant ajudar al màxim posible a víctimes de atemptats terroristes... a persones que son una immensa mostra de DIGNITAT i de PACIENCIA, de SOLIDARITAT i de EDUCACIO.
Malauradament, després apareixerán els de sempre... els que s’aprofiten de la feina feta per altre gent i que no fan res per localitzar a altres víctimes.

Ja se sap... hi ha qui excusa la seva ignoráncia i manca de interés dient que no son “una agència de detectives”...

No hay comentarios:

Publicar un comentario