viernes, 5 de septiembre de 2014

05 setembre 2014 LRDLA a Sant Genis dels Agudells

05 septiembre 2014





LRDLA - LA REVOLUCION DE LOS ANGELES a Sant Genís dels Agudells (Barcelona)









Un cop mes LA REVOLUCION DE LOS ANGELES es podrá veure a Barcelona. Després de haber projectat a molts indrets tornarem a fer-ho a la ciutat, i demà dissabte será en el “Cinema a la Fresca” preparat des de l’AAVV de Sant Genis dels Agudells.
El fet de presentar a Sant Genís dels Agudells te un detall afegit: alguns dels actors i figurants que participen a LA REVOLUCION DE LOS ANGELES tenen una rel·lació molt personal amb el veinat i hi seran presents.

Programa:

21:00  Photocall amb actors i actrius de LA REVOLUCION DE LOS ANGELES
21:45 Homenatge a l’actor i company Roberto Cairo (la seva última interpretació ha estat en el nostre projecte).
22:00  Projecció de LA REVOLUCION DE LOS ANGELES
23:10  Inici del Cineforum amb participació dels asistents



NOTA. Si es desitja mes informació es pot trobar en aquest mateix blog clikant LRDLA en el buscador i també a www.larevoluciondelosangeles.com

2 comentarios:

  1. He quedat sorprès per moltes raons. Pel tema, del tot fascinant, i el missatge que transmet; per la qualitat de la pel•lícula -guió, repartiment, ritme, ambientació, primers plans, so, etc.- tot i el pressupost tan limitat; i perquè pensant que es tractava d'una pel•lícula, veig que és el primer capítol d'un projecte molt engrescador.
    Una gran nit a Sant Genís dels Agudells, compartida amb veïns del barri i amb els artistes, persones que vaig trobar molt senzilles en el tracte amb tothom. En un prinicipi, i fins que vaig veure tres o quatre cares conegudes, pensava que la pel•licula estava interpretada per persones aficionades, però després de la projecció i previ "chivatazo" del Google, he comprovat que són persones molt preparades i que a ben segur duran el projecte endavant.
    Emotiu homenatge a l'actor Roberto Cairo. Reconec que sabia molt poc d'ell, fins i tot com actor, però ara i a partir d'aquest homenatge ja sé de la seva qualitat humana.
    Gràcies per fer-me passar un vespre-nit fantàstic.

    ResponderEliminar
  2. Rellegint el meu comentari veig que hi ha un tros que pot convidar a confusió: "En un principi, i fins que vaig veure tres o quatre cares conegudes pensava que la pel·lícula estava interpretada per persones aficionades..." Això no vol dir que la seva interpretación em sembles la d'un aficionat, sinó tot el contrari, pensava que com aficionats ho estaven fent molt bé. I és que vaig anar pensant que, tot i que sabia de l'actuació d'algun professional, la resta eren persones que normalment no actuaven.

    ResponderEliminar