lunes, 29 de septiembre de 2014

29 setembre 2014 (27.09.14) Presentació llibre "El mensaje de las lágrimas"

29 setembre 2014 (27.09.14)

Presentació del llibre “El mensaje de las lágrimas” de la Dra. Alba Payás.

Dissabte passat, la meva senyora i un servidor varem tenir el honor de ser uns dels convidats a la presentacio del llibre "El mensaje de las lagrimas" a la Llibreria "Alibri" del carrer Balmes 26. En el decurs de la presentacio se ha parlat de la manca de coneixements referents al dol que es troba a faltar en els hospitals donant especial atencio a casos reals, amb frases aportades historicament per diferents persones que han acabant morint.

Un dels focus de la presentacio ha radicat en la preparacio que es necesaria i que ha de anar dirigida als familiars i amics que "queden". El llibre parla de com viure la perdua de un esser estimat amb paraules directes i al mateix temps ho fa de modus real i sincer.

Es un libre molt recomenable tant per aquelles persones que portem molts anys dedicats a l’atenció socio-asistencial de altres ciutadans que pateixen com per aquells qui volguin tenir la informacio mes actualitzada sobre la terapia enfront el dol.  Una de les raons de las que es va parlar va ser sobre com canviar les circumstancies personals
per canviar el mon que ens envolta, des de la recuperacio dels valors humans.

Cal afegir que entre els asistents a la presentacio es trovaben un gran nombre dels participants en el Master impartit per Alba Payas en els darrers dies, un master de una qualitat altisima.


També va ser un gran plaer torna a trobar-me amb el Catedràtic en Psicología Ramón Bayés, especialista també en Cures Paliatives. Tant el Doctor Bayés com el Doctor Antonio Pascual (Director del departament de Cures Paliatives de l’Hospital de Sant Pau) son dos autèntics especialistes en la matèria.




Doctor Bayés, Doctor Pascual, Dra. Payás i Octavia Pascual (Paidos)

Dra. Payás, Mireia Gutiérrez y Marta Sariñena (psicólogues i expertes en Tractament del Dol)

No hay comentarios:

Publicar un comentario