lunes, 8 de septiembre de 2014

08 setembre 2014 (2) LRDLA Projecció a Sant Genis dels Agudells

08 septiembre 2014



LRDLA  Nou éxit de la projecció de LA REVOLUCION DE LOS ANGELES

El pasat dissabte dia 6 varem portar a terme un altre projecció de LA REVOLUCION DE LOS ANGELES, en aquesta ocasió al Cinema a la fresca coordinat des de l’Associació de Veins de Sant Genis dels Agudells a Barcelona.

Amb una assistència que superaba el centenar de persones es va projectar a la Plaça Meguidó LA REVOLUCION DE LOS ANGELES. Però en aquesta projecció també varem tenir moments molt emotius. De una banda, l’homenatge que varem fer al company Roberto Cairo, traspassat fa uns dies i que va participar en la nostre pel·licula com a un dels protagonistes. En segon terme, el parlament que la actriu Elena Fortuny va diritgir als asistents amb un motiu molt personal: haber estat veina del barri durant tota la seva infantessa i haver-se criat entre tots els carrerons del barri de Sant Genís dels Agudells.

En la trobada pel photocall varem gaudir de la presència de molts dels actors i membres dels equips tècnics participants en el projecte.... en Jordi Paris, la Adriana Feito, l’Angela Monge, en Roger, en Marc Barbena, l’Elena Fortuny, l’Aida de Sárraga, l’Elisabeth Manrique, l’Oriol Clavell, en Josep Centeno, en Santiago Barambio, l’Esperanza Ramos i l’Albert Castillón son alguns dels molts que varen estar presents.

Des de l’equip de LA REVOLUCION DE LOS ANGELES volem mostrar el nostre agraïment a l’AAVV de Sant Genis dels Agudells i mols especialment en Xavi i en Joan.


La propera projecció será el dimecres vinent, 10 de setembre, a les 18:30 hores a l’Auditiri del Centre Civic “Parc Sandaru” al carrer Buenaventura Muñoz 21 (cantonada amb carrer Napols). El cineforum posterior portara com tema “las consecuencias de los recortes sociales”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario