martes, 29 de marzo de 2016

23 març 2016 (12) elmon.cat

23 març 2016 



El testament d'un dels suïcides que es va immolar ahir a Brussel·les
Khalid Bakraoui havia deixat escrit un text en un ordenador

Khalid Bakraoui és un dels joves que va perpetrar aquest dimarts els atemptats de Brussel·les, on van morir més de trenta persones. O ell o el seu germà van accionar bombes a l'aeroport de Zaventen. Hores abans, Khalid havia deixat escrit el seu testament en un ordinador que la policia belga ha trobat en un pis que Bakraoui havia llogat ara fa uns mesos

Concretament, es tracta d'un missatge en un ordinador que la policia va trobar a la brossa. Els fiscals belgues han confirmat aquest dimecres que el terrorista confessa que va actuar "amb precipitació", ja que se sentia "perseguit pels quatre costats. "Si m'espero més acabaré amb ell en una cel·la d'una presó", en clara referència a Salah Abdeslam, detingut per la policia ara fa uns dies.

No ha transcendit massa més del text que va escriure, però sí que se sap que la policia hi va trobar banderes d'Estat Islàmic i una arma Kalashnikov, així com 15 quilos de TATP; 150 quilos d'acetona, 2 detonadors i claus. 

Tot i la seva presència a l'aeroport, la policia belga sospita que ell es va immolar al metro, causant la mort de 20 persones, mentre que el seu germà ho hauria fet a l'aeroport, amb un tercer terrorista que encara no han identificat.







No hay comentarios:

Publicar un comentario