jueves, 17 de agosto de 2023

16 agost 2023 (4) Beteve

 

16 agost 2023 


 

 

Acte d’homenatge a les víctimes dels atemptats del 17-A, sis anys després

L'acte institucional serà sobri i sense discursos i es farà un minut de silenci acompanyat per la música en directe del "Cant dels ocells"

Aquest dijous, 17 d’agost, fa sis anys dels atemptats de Barcelona i Cambrils de l’any 2017. Per això es farà un acte de record a les victimes. A l’acte hi assistiran víctimes, familiars, i representants de les institucions, entre els quals, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. Serà a les 10 h del matí al Pla de l’Ós de la Rambla, on hi ha el memorial i el mosaic de Joan Miró, el punt on Younes Abouyaaqoub va aturar la furgoneta després dels atropellaments.

A partir de les 10 h del matí podràs seguir aquest acte en memòria de les víctimes en directe, en aquesta mateixa pàgina web.

Un acte institucional sense discursos

En el sisè aniversari dels tràgics atemptats es vol repetir el format sobri i sense discursos per donar tot el protagonisme a les víctimes. L’acte tindrà uns 15 minuts de durada i es farà un minut de silenci mentre la violoncel·lista Sandrine Robilliard interpreta ‘El cant dels ocells’. També hi haurà una ofrena floral, primer de les víctimes i familiars, i després dels representants institucionals.

L’any passat la commemoració va tenir aquest mateix format, tot i que l-acte va ser boicotejat per una protesta.  

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario