viernes, 10 de agosto de 2018

05 agost 2018 (17) Regió 7 (opinió)

05 agost 2018 La unitat d'atenció a víctimes per terrorisme demana despolititzar l'aniversari del 17-A
Robert Manrique, que va ser víctima dels atemptats de l'Hipercor, ha demanat als polítics que «deixin les seves baralles per a un altre dia» perquè les víctimes volen un «acte sobri», sense disputes partidistas

L'impulsor de la Unitat d'Atenció i Valoració d'Afectats per Terrorisme (UAVAT), Robert Manrique, ha demanat avui que els actes que tindran lloc el pròxim 17 d'agost, en motiu del primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils "tinguin com a protagonistes a les víctimes, no als polítics".
Respecte a la presència del Rei en els actes d'homenatge, l'expresident de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT) ha demanat als polítics que "deixin les seves baralles per a un altre dia" perquè les víctimes volen un "acte sobri", sense disputes partidistes.
En declaracions a Efe, Manrique ha assegurat que "les víctimes d'associacions diverses i de grups terroristes diferents" volen recolzar a totes aquelles persones que van patir l'atac gihadista del mes d'agost passat.
"Em consta que moltes víctimes d'atemptats anteriors volen assistir a l'homenatge del pròxim 17 d'agost i per descomptat vindran", ha conclòs Manrique.


Opinió:


Nomès aclarir que el fet de exigir que els actes del 17 d’agost no siguin actes per fer utilització política o partidista no es una opinió exlusivament personal sinò que està consensuada amb una enorme quantitat de afectats en els que estem atenent des de la UAVAT i amb els que mantenim una relació molt fluida al oferir-los una asistencia integral (i això inclou escoltar les seves propostes i opinions).

No hay comentarios:

Publicar un comentario