martes, 17 de abril de 2012

17 abril 2012 (2) Sopar-col·loqui GATS Cornellà

17 abril 2012

Ahir dilluns 16 de abril i a partir de las 21 hores la entitat cornellenca GATS (Grupos Asociados para el Trabajo Social) va organitzar un sopar col·loqui amb la presidenta de la associació “11M Afectados por Terrorismo” Pilar Manjón.
Un grup de vint-i-cinc convidats (el màxim permés per l’espai) ens vàrem reunir en el Restaurant “El diván de los sentidos” de Cornellà per gaudir de un excel·lent sopar i de la conferència i col·loqui posterior.
Evidentment les preguntes van girar envers a la situació viscuda per les víctimes representades a la associació “11M Afectados por Terrorismo” en relació amb les “investigacions dels conpiranoics”. Els assistents van participar de bon grat en les discusions sobre aquest fet entrant fins i tot en la tasca que cada associació de víctimes realitza realment per la atenció a les víctimes.
Només ens queda agriar en Martí Miquel i la seva gent la excel·lent organització de l’acte sense oblidar el projecte que l’amic Oscar Rando, Director de GATS, está realitzant.
Us convidem a consultar sehacecaminoalandar.org, migranodearena.org/oscarrando5, www.gats.cat i gats@gats.cat

Tres hores abans, alguns dels assistents al posterior sopar varem visitar a la Secretaria de la Mesa del Parlament català, Montserrat Tura. La ex - consellera de Justicia estava convidada al sopar però obligacions familiars van fer imposible la seva asistencia. Malgrat tot, ens va preparar una trobada al Parlament, on varem gaudir de una relaxada visita guiada i de una posterior reunió per conèixer la situació actual de la entitat presidida per Pilar Manjón.
Com anècdota resaltem la agradable coincidència amb un grup de visitants que ens varen mostrar el seu recolzament a la tasca social realitzada, tant a Catalunya com a Madrid per les víctimes que èrem allà presents. Aquests detalls donen mes forçes per continuar treballant….

Montserrat Tura, Manuel Barbero, Pilar Manjón, Esperanza Ramos i Xavier Ceresuela


Sopar-Col·loqui a "El diván de los sentidos"

No hay comentarios:

Publicar un comentario