sábado, 14 de junio de 2014

14 juny 2014 LRDLA Properes projeccions i festa

14 juny 2014

Despres de dos setmanes de postproducció per mirar de coordinar tota la feinada que ens ha caigut a sobre des de diferents indrets de l’Estat i tot atenent a les consultes que heu fet arribar a aquest blog (eltrasteroazul@gmail.com) o a robertmanrique@larevoluciondelosangeles.com, us informo que ja hem confirmat les properes projeccions de LA REVOLUCION DE LOS ANGELES “<RA>”:

Aquest es el programa:

Barcelona: per 6’5 euros, divendres 20 de juny a les 21:30 hores projecció en el Cinema Girona (carrer Girona 175).
Un cop acabada la projecció, tothom esteu convidats a la festa “<RA>” a “La Martinera” del carrer Montaner 102, on ens trobarem els actors i els equips amb tots els que volgueu venir, amb photocall inclos.
NOTA: La festa <RA> esta oberta a tothom, no es obligatori haver assistit a la projecció.

Barcelona: per 6’5 euros, divendres 27 de juny a les 21:30 hores projecció en el Cinema Girona (carrer Girona 175) i cineforum posterior.

Cornellà de Llobregat: dimecres 2 de juliol a les 20:00 hores en el “Citylab Cornellà” (Plaça Can Suris s/n) amb photocall, projecció i cineforum.


Podeu trobar molta mes informació a la revista digital <RA>  i a la página larevoluciondelosangeles.com

I si voleu adquirir la novel.la o saber on la trobareu molt a prop de casa, entreu a http://larevoluciondelosangeles.com/realidad/librerias

 
Dolors Gonyalons "PN", Roberto Cairo "Alonso Escudero", Robert Manrique "PN"

No hay comentarios:

Publicar un comentario