sábado, 5 de mayo de 2018

05 maig 2018 (2) RAC1 (link entrevista)

05 maig 2018 Eulàlia Lluch a Rajoy: “Una mica més d’humilitat”

La filla de l’exministre Ernest Lluch, assassinat l’any 2000, retreu al president espanyol la “prepotència” amb què parla als terroristes

Que el senyor Mariano Rajoy deixi de parlar amb aquesta arrogància, amb aquesta prepotència. El senyor Zoido, el mateix.”Eulàlia Lluch –filla de l’exministre socialista Ernest Lluch, assassinat per ETA l’any 2000– ha denunciat al Via lliure el to amb què el govern espanyol s’ha dirigit als terroristes després de la dissolució.

El coordinador de la Unitat d’Atenció i Valoració a Afectats per Terrorisme i víctima de l’atemptat d’Hipercor, Robert Manrique, també ha carregat contra Jaime Mayor Oreja. Minuts abans, igualment al Vía Lliure, l’exministre de l’Interior havia admès que és “un disbarat” deixar sense ajudes els familiars de víctimes de l’atemptat d’Hipercor.

Segons Manrique, menteix: “Mayor Oreja sap perfectament que un grup de víctimes han demanat indemnitzacions i no se’ls ha acceptat perquè estaven fora de termini”.


https://www.rac1.cat/programes/via-lliure/20180505/443277242693/eulalia-lluch-a-rajoy-una-mica-mes-dhumilitat.htmlNo hay comentarios:

Publicar un comentario