miércoles, 30 de octubre de 2019

23 octubre 2019 ElPuntAvui (opinió)

23 octubre 2019El sindicat policial SUP demana que s’acusi de terrorisme els detinguts a Catalunya
Demana presons provisionals pel "perill a la reiteració del delicte"

El sindicat policial SUP ha demanat a la fiscal general de l’Estat, María José Segarra Crespo, que acusi de terrorisme els detinguts a Catalunya. En una carta que ha fet arribar el sindicat a la fiscal es demana a les fiscalies territorials de Catalunya que “instin mesures provisionals d’ingrés a la presó pels detinguts en els disturbis, pel perill de reiteració del delicte”. També reclamen que la fiscalia de l’Audiència Nacional estudiï tots els atestats “per formular una acusació per terrorisme contra els qui hagin pogut dirigir i coordinar aquestes guerrilles urbanes que han provocat que 134 policies nacionals hagin de ser atesos per diverses lesions”.
El text explica que “el que ha passat després de la publicació de la sentència del judici del procés no és un simple problema d’ordre públic” sinó que “ens trobem davant d’incidents planificats, coordinats i que volen matar a un agent per l’extrema violència que apliquen els seus autors”. Segons el text, “ens trobem més a prop d’un moviment insurreccional que vol segregar una part de l’Estat amb tàctiques terroristes, que de fets espontanis i aleatoris”.

Opinió:


Es evident que han hagut situacions molt complicades en els últims díes a Catalunya, però que es volgui comparar als CDR amb els terroristes qude tothom tenim en ment i que tant doplor han causat des de 1960 no te cap sentit. Moltes víctimes del terrorisme hem denunciat públicament que hi han certs “representants” (víctimes reals o impostors) que perlen i decideixen en el nostre nom sense consultar mai la opinió als interesats. A
Ara ens trobem en una situación similar. I seguim dient que no permetrem que ningú banalitzi el nostre dolor, causat per terroristes de veritat, al comparar-lo amb situacions que res tenen a veure amb el veritable terrorisme.

Per cert, alguna detenció dels autors dels atacs del video seguent:No hay comentarios:

Publicar un comentario