jueves, 24 de diciembre de 2015

23 desembre 2015 (2) Acte Homenatge de la AAVV “El Parc” a víctimes del terrorisme

23 desembre 2015

Acte Homenatge de la AAVV “El Parc” a víctimes del terrorisme

Ahir dijous verem tenir el honor de assistir a l’acte de homenatge realitzat per l’AAVV “El Parc” a un grup de ciutadans, entre ells una petita representació de afectats per atemptats terroristes.
En els darrers messos he tingut el plaer de col·laborar amb la gent de l’AAVV per tal de realitzar les projeccions de alguns documentals i pel.licules en els excel·lents “cineforums”  preparats des de l’entitat. La participació directe ha estat en tres de les edicions gaudint de presentar i projectar els seguents documentals i pel.licules incloent també el debat posterior amb els assistents.
També he tingut l’honor del poder participar en el documental “TICS”, realitzat per pressos interns a diferents presons catalanes.
 Cronológicament parlant, les projecions i posteriors cineforums van ser el 10 de setembre de 2014  amb “LA REVOLUCION DE LOS ANGELES” amb Marc Barbena i Oriol Clavell (director i autor de la novel·la), el 12 de novembre de 2014 amb “MUJERES EN CONSTRUCCION” amb la Marga Labad (una de les 11 “protagonistes” del documental) i un nombros grup de víctimes presents a la Sala i el 18 de març de 2015 “72 HORAS” amb Jordi Rovira (periodista de investigació). De tots tres treballs trobare-ho informació en aquest blog.
Per tota aquesta tasca hem rebut el reconeixement per la col·laboració mostrada i malgrat la dificultat de les dates per fer coincidir a tanta gent, en l’acte de ahir dimecres varem gaudir de l’homenatge de ciutadans anónims dirigit a moltes víctimes anónimes.
Personalment només em queda agraïr de tot cor el interés que els membres de l’AAVV “El Parc” han mostrat en conceixer la realitat de la vida diaria de moltes víctimes anónimes del terrorisme, aquelles que hem apres a viure amb el nostre dolor i els seus records però que, malgrat tot, volen viure en un futur en el que ningú mes pateixi el que ja d’altres hem patit. Gràcies un altre cop i fins la propera. Sempre al costat de qui volgui coneixer aquesta realitat i fugint de aquells que nomes utilitzen el dolor alie en el seu propi benefici.



Jordi Paris (actor a LA REVOLUCION DE LOS ANGELES), Enric, Nuri, Robert i Jesús (víctimes del terrorisme)

No hay comentarios:

Publicar un comentario