viernes, 20 de enero de 2012

19 enero 2012 Conferencia

19 gener 2012

El dijous 19 de gener va tenir lloc una conferència coordinada des de l’Institut Català Internacional per la Pau impartida per en Egoitz Gago, doctor en Estudis de Pau per la Universitat de Bradford del Regne Unit.
La conferència va girar en torn a les activitats realitzades pels moviments socials bascos, especialment per Gesto por la Paz i Lokarri.
A la conferència hi vaig tenir el plaer de poder asistir-hi juntament amb altres dos víctimes, la María José Olivé (viuda per l’atemptat contra Hipercor) i en Jesús Fructuoso (germà d’en Joan Fructuoso, mort en l’atemptat de abril del 1987 prop de la caserna de la Guàrdia Civil a l’Avinguda Meridiana).
Tots tres varem participar del col·loqui posterior amb alguns de la resta de assistents, sota la atempta moderació de la periodista Montse Sabata.
Considerem molt important la realització de conferències on les víctimes poguem manifestar els postres pensaments, que sovino no coincidiexen amb les opinions que se “supossen” son les oficials entre les mateixes víctimes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario