domingo, 6 de mayo de 2012

06 maig 2012 (3) 8TV (4 maig)

04 maig 2012

Roberto Manrique: “Animo tots els terroristes que s’afegeixin a aquesta línia més humana”

Roberto Manrique, víctima de l’atemptat d’ETA a Hipercor, ha estat entrevistat per Josep Cuní al programa 8 al dia després de rebre una carta de l’etarra que va atemptar contra el centre comercial. Està disposat a respondre a aquesta carta i trobar-se cara a cara amb l’agressor.
Manrique anima tots els etarres que s’afegeixin a la via Nanclares, una via més humana que considera molt important. Ha afirmat: “Sento que 24 anys després potser ha fet un raonament i se’n penedeix del que va fer.” I ha assegurat que no té la sensació que l’etarra l’hagi volgut utilitzar per sortir de la presó i no creu que sigui una estratègia.

Després de l’atemptat d’Hipercor, Manrique assegura que prefereix quedar-se amb el fet positiu que un dels quatre etarres s’hagi penedit i s’hagi dirigit a ell. “El cos em demana acabar amb això. No puc esperar tota la vida que aquest home vulgui parlar amb mi”, ha dit. Per això li respondrà la carta dient-li que vol trobar-se amb ell en persona. Manrique s’ha sincerat: “El primer que li preguntaré és: per què?”

Roberto Manrique diu que ja ha rebut moltes propostes per part d’altres víctimes d’ETA per a la seva trobada. Diu que són molts els que tenen preguntes per fer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario