martes, 9 de abril de 2013

10 abril 2013 Conferència Universitat Tarragona

10 abril 2013



Conferència a Universitat de Tarragona


Avui dimarts he tingut el plaer de oferir una conferència a la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat de Tarragona. Agraeixo el oferiment que el Profesor Antoni Batista em va fer arribar per donar aquesta ponència en els alumnes de últim curs .
Entre la conferència i el debat/tertúlia posterior hem gaudit de mes de dos hores de informació, canvi de impresions i, per sobre de tot, de donar a conèixer la realitat que vivim moltes víctimes del terrorisme.
Un repás de la feina feta des de l’any 1987 en la temàtica socio-asistencial, jurídica i psicológica ha centrat gran part de la informació oferida en la conferència. Però com acostuma a ser normal, els estudiants ben preparats sempre fan preguntes relacionades amb l’ús partidista que certes sigles han portat a terme amb la conformitat de un sector de víctimes del terrorisme que están molt mes preocupades en els seu profit personal que no pas en el benefici de la resta dels ciutadans.


Molts han estat els noms que han aparegut durant el debat/tertúlia posterior i això me ha donat peu a explicar tota la feina que molt poques víctimes hem fet durant molts anys… per aclarir que tots aquells que ara parlen ho fan des de el desconeixement i aprofitant-se de la tasca realitzada per altres.
Malgrat tot, el mes positiu ha estat donar constants mostres de la feina ben feta, amb dades, noms i cognoms i localitzacions correctes que molt, molt, molt poca gent coneixem.
Aixi doncs, agraeix-ho la oportunitat rebuda i, com sempre, resto obert a oferir la veritable informació, basada en experiències personals, a tothom que las volgui conèixer. Com es sabut, altres parlan sense coneixement i amb el temps son descoberts…



No hay comentarios:

Publicar un comentario