viernes, 10 de octubre de 2014

09 octubre 2014 (2) LRDLA Presentació a L'Hospitalet de Llobregat

09 octubre 2014
Presentació LA REVOLUCION DE LOS ANGELES a L’Hospitalet de LLobregat

Nova presentacio de LA REVOLUCION DE LOS ANGELES aquesta pasada nit. La projeccio a l'Auditori "Barradas" ha estat un nou exit de asistencia I ha comptat amb una taula de alt nivell amb la presencia de Jaume Graells (Regidor de Cultura), Enric Jove (Secretari Organitzacio d'UGT), el Doctor Santiago Barambio, l'Oriol Clavell I en Marc Barbena.

Tanmateix la participacio dels assistents va ser molt significativa donant molta importancia a la situacio de retallades actuals a Sanitat principalment I a la importancia de la participacio ciutadana en les decisions que ens afecten directament.

Nomes cal afegir la excel.lent organitzacio portada a terme per la gent de l'equip de l'Auditori "Barradas" I agrair a l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat la col.laboracio rebuda.


Les properes projeccions a L'Hospitalet serán dijous 16 per la tarda i el dijous 23 al Centre Civic de La Bóvila i de Bellvitge respectivament.

1 comentario:

  1. Cada cop més la realitat supera la ficció. Sense voler desmantellar la trama veig en Sofia del Valle a Teresa Romero -l'auxiliar d'infermeria que el Govern s'ha entestat en culpabilitzar- tot i que en un altre tipus de situació a la de la pel·lícula; veig en una enginyosa manera de culpabilitzar als responsables d'unes actuacions a la pel·lícula l'enginy de les autoritats en sacrificar Excàlibur -la mort d'un pobre animal servirà després per criminalitzar a qui se sensibilitza per aquesta mort-; veig en les comparecences dels polítics corruptes davant de la premsa a la pel·lícula, comparecences similars en el cas de l'ebola: sense arguments, sense credibilitat; veig a la pel·lícula com els mitjans de comunicació afins al Govern corren a salvar-los el cul (parlant vulgarment), de la mateixa manera que estan corrent ara a tapar-los les neglicències. Éstà clar que en el cas de la pel·lícula es tracta de polítics corruptes i incompetents, i que en el cas de l'ebola es tracta en la meva opinió unicament de polítics incompetents. Vull deixar ben clar que la similitud entre la pel·lícula i l'ebola és quan a les reaccions, a com es gestiona la situació, no en la trama, que res té a veure.

    ResponderEliminar