martes, 2 de diciembre de 2014

2 desembre 2014 (4) CatalunyaPress (opinió)


2 desembre 2014Catalá diu que el consentiment patern per a l'avortament d'una menor va a tenir regulació legal "ja"


El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha assegurat que la necessitat del consentiment patern perquè les menors puguin avortar "va a tenir regulació legal ja, immediatament" a través de la reforma de la Llei de protecció del menor que s'aprovarà en Consell de Ministres en "les properes setmanes".
Catalá ha assenyalat aquest dimarts en els Desdejunis d'Europa Press que en aquesta matèria esperen trobar"un consens molt ampli" entre els grups parlamentaris perquè, al seu judici, és "de sentit comú" que si una menor es planteja avortar, els pares "formin part d'aquest nucli familiar de decisió".

 D'altra banda, ha indicat que també van a aprovar el Pla d'ajuda a la família amb mesures per donar a la dona i la família "elements d'estabilitat" i "impedir que factors econòmics, sociològics o laborals estiguin darrere d'un avortament". En aquest pla, també espera trobar consens.

Precisament, ha recordat que el president del Gobierno, Mariano Rajoy, va dir quan va anunciar la retirada de la reforma de la llei de l'avortament que anaven a "seguir treballant per buscar el consens" en un tema "tan rellevant" i ha afirmat que aquest és el seu treball a "mitjà llarg termini".

Opinio:

Molt be senyor ministre…. li compro el titular. Aixi doncs, si tant interès te per Vostè el benestar del “no nascut”…  per quan el reconeixement com a victimes dels fetos no nascuts a consecuencia de un atemptat terrorista?
Ho recordo perque el seu antecesor, en Ruiz-Gallardón, no ha fet res per mirar de arreglar aquesta situació en la que es troben unes poques families a tot l’Estat.

Malauradament, els grups antiabortistas, de defensa de la vida i similars tampoc se han preocupat de fer res sobre aquest tema… 

No hay comentarios:

Publicar un comentario