martes, 9 de diciembre de 2014

05 desembre 2014 (03.12.14) (6) Intereconomia Radio (entrevista)

05 desembre 2014  (03.12.14)Radio Intereconomía “la Ciutat de Tots”


Despres de la publicació de la informació (o desinformació, segons es miri) relacionada amb la posada en llibertat de l’assassí Santiago Arróspide Sarasola (Santi Potros) he parlat amb moltes víctimes del terrorisme, amics i medis de comunicació.

Un dels primers en contactar va ser el programa “El corruptómetro” de Intereconomía Radio Madrid, a carrec de l’amic Albert Castillón el dimarts dia 2.

Però el dia seguent ha estat molt atrefagat. Una de les entrevistes ha estat també a Intereconomía Radio Catalunya en el programa “La Ciutat de Tots” de l’amic i company Oriol Clavell, programa en el que tinc el plaer de participar com a membre de la taula de tertulia.

El link de aquesta entrevista es el https://www.facebook.com/pages/La-Ciutat-de-Tots/876017429075949?hc_location=timeline des de el minut 16:25 fins al 26:30. Es agradable saber que hi han oients que, un cop escoltada la informació, van trucar per dir que ja era hora que algú informes amb claretat.Només repeteixo que el tema es molt dur, però els responsables de aquest sarao son els polítics que no han fet res durant els ultims 25 anys per trobar una solució i no pas els jutges... que només tenen la tasca de aplicar i fer aplicar la legislació que fan els propis polítics.

A cadascu lo seu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario