martes, 12 de junio de 2018

10 junio 2018 Regió 7 (opinió)

10 junio 2018 Rubalcaba afirma que ETA ha estat acorralada per la societat i la política

L'exsecretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, va assenyalar ahir que el final de la banda terrorista ETA no ha arribat fins que, acorralada per la policia, s'ha vist aïllada pels sectors socials i polítics amb els quals, segons va assenyalar, havia comptat al llarg de la seva història, i que van permetre'n la pervivència durant mig segle.
Rubalcaba va remarcar la data del 20 d'octubre del 2011, quan la banda va deixar de matar, fer xantatge i extorquir. No obstant això, va reconèixer que havia hagut d'esperar anys perquè desapareguessin del tot. A més, va apuntar que sempre explica als seus alumnes de la Universitat Complutense de Madrid que un grup terrorista va poder existir 50 anys a Espanya, 40 dels quals en democràcia, perquè tenia suport social i polític. Rubalcaba va fer aquestes declaracions a Badajoz en una trobada per parlar de la fi d’ETA.

Opinió:


Sense dir res en contra del que ha dit el exministre Rubalcaba, me agradaria fer una breu reflexió. Hi ha qui diu que actualment la banda terrorista ETA, malgrat haber plegat, encara te suport polític… Aixa doncs, en que quedem? Continuen tenin suport polític o ja no el tenen? Que els que miraven a un altre costat mentre ETA actuaba ara facin política, es bo o no? es cert o no?

No hay comentarios:

Publicar un comentario