miércoles, 22 de mayo de 2024

21 maig 2024 (4) Beteve (link)

 

21 maig 2024 



Minut de silenci a la plaça de Sant Jaume per les víctimes de l’atemptat a l’Afganistan

L'Ajuntament i la Generalitat també han mostrat el condol per l'assassinat a Etiòpia d'un fotògraf i guia de viatges de Sabadell

Link:

https://beteve.cat/societat/ajuntament-barcelona-fa-minut-silenci-victimes-atemptat-afganistan/

L’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat han fet aquest dimarts al migdia un minut de silenci en record de les víctimes mortals de l’atemptat de l’Afganistan del passat 17 de maig i també per mostrar el condol per l’assassinat a Etiòpia d’un fotògraf i guia de viatges sabadellenc. En l’acte d’homenatge, que s’ha fet a la plaça de Sant Jaume, hi han participat l’alcalde Jaume Collboni, el president de la Generalitat, Pere Aragonès i diversos consellers de la Generalitat.

També hi han assistit membres de l’equip de govern de l’Ajuntament, com la tinenta d’alcaldia Laia Bonet, el responsable de Seguretat, Albert Batlle i representants de tots els grups municipals.

Dues farmacèutiques, mare i filla

En l’atac de l’Afganistan, van morir sis persones, sis afganeses i tres catalanes. D’aquestes duen eren barcelonines, mare i filla, i totes dues farmacèutiques. Una d’elles havia regentat la farmàcia de l’estació de Sants.

L’atemptat va tenir lloc a Bamian, una zona històricament castigada pel règim talibà. Les tres víctimes mortals catalanes —a més de les tres afganeses— formaven part d’un grup més gran. Una altra dona també va resultar ferida crítica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario