jueves, 24 de abril de 2014

22 abril 2014 Conferencia a Universitat "Rovira i Virgili" Tarragona


22 abril 2014



Conferència Facultat de Ciéncies de la Informació a Universitat “Rovira i Virgili” de Tarragona

Ha estat un plaer tornar a acceptar la invitació de l’Universitat “Rovira i Virgili” de Tarragona a través del Professor Antoni Batista per oferir una nova conferència sobre la “realitat socio-asistencial en víctimes del terrorisme”. Agraeix-ho la oportunitat perque oferir personalment la informació es la única manera de que els oients (els que siguin i d’on siguin) puguin tenir dret a conèixer la realitat del que esta succeint i no pas el que alguns medis (des)informen constantment.



Me ha sorprés molt positivament la preparació dels universitaris asistents i poder veure de primera má com la informació que es pot extreure a través de les xarxes ofereix la oportunitat de aclarir les mentides i les bestiesses que altres individuus, siguin o no víctimes del terrorisme, están deixant caure constantemt. De fet, dos dels asistents i un cop acabada la conferència i el col.loqui posterior, em van fer arribar una informació que em va causar un sentiment de fàstic i repugnància absolut i que, ja ho aviso públicament, portará cua en un futur molt proper. Una nova demostració de com medis de comunicació que es califiquen com “confiables y veraces” no son capaços de contrastar una informació fonamental i que demostra la quantitat de desgraciat que pulula en el mon de “les” víctimes del terrorisme i de periodistes que, malauradament, no saben el que significa la paraula “contraste”.


Malgrat tot, la conferencia va estar una nova mostre de que el mon del periodisme de informacio i de investigacio te un futur molt ben cobert.

Ah, i del dinar anterior a la conferencia ja hi haura informacio properament. De vegades les casualitats son el millor a.liat per trobar solucions als problemes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario