jueves, 3 de julio de 2014

03 juliol 2014 (5) LRDLA Premier a Cornellá de Llobregat LA REVOLUCION DE LOS ANGELES

03 juliol 2014 (02.07.14)

Premier de LA REVOLUCION DE LOS ANGELES a Cornellá de Llobregat

Ahir dimecres varem tornar a gaudir de una nova “premier” de LA REVOLUCION DE LOS ANGELES en el marc del “Citylab” a Cornellá de Llobregat. Un nou éxit de assistència i de informació presentada amb la participació de molts dels presents en el cineforum posterior a la projecció.
La taula estaba composta per Bartolomé Jiménez (President de la Junta Local de l’A.E.C.C.), Rocio Garcia (Tinenta d'Alcalde i Regidora Delegada de l'àrea de Polítiques de Ciutadania), Marc Barbena (Director i actor) i Oriol Clavell (autor de la novel.la).
En el decurs del cineforum es va copsar la situació de molts dels assistents en relació a la problemàtica envers a les retallades que estem patint i es van poder sentir diverses propostes que des de la ciutadanía es van plantejar per mirar de millorar la realitat social de la gent.
Un agradable detall que varem poder gaudir va ser el fet de saber que alguns dels assitents venien des de altres indrets com Montgat o Viladecans i això ens fa veure la importancia de anar a qualsevol indret que s’ens demani per presentar el nostre projecte transmedia LA REVOLUCION DE LOS ANGELES.
Agraïm de tot cor tant la excel.lent col.laboració rebuda tant des de els responsables del “Citylab” com des de el Consistori cornellenc i animem a d’altres Ajuntaments a seguir el ejemple.


No hay comentarios:

Publicar un comentario