lunes, 8 de octubre de 2012

04 octubre 2012 Conferència a La Sagrera

04 octubre 2012
Conferència a La Sagrera (Joan Pallarés-Personat)
En el Centre Cívic de La Sagrera es va desenvolupar una excel.lent conferència presentada per el historiador Joan Pallarés-Personat en la que els asistents várem gaudir de una inmillorable informació relacionada amb tot el que ha succeït al barri de La Sagrera en relació als bombardeijos soferts especialment durant la Guerra Civil espanyola.
El tema principal va ser una de les explosions en las que van morir dotze ciutadans residents al barri. El motiu de rebre la invitació d’en Joan Pallarés-Personat (i de asistir-hi) te relació, evidentment, amb els diversos atemptats succeïts a La Sagrera, tant dels GRAPO com de ETA des de els anys setenta i ser considerat un especialista tant en els atemptats de ETA com en els altres que han succeït al barri i des de la vessant tant del estudiós com de la víctima que soc.
Aprofitant aquesta conferència i escoltant les recomanacions de alguns amics i/o seguidors de aquest blog, començaré una secció en la que recomanaré alguns dels llibres que tinc el plaer de gaudir en la meva biblioteca personal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario