miércoles, 5 de junio de 2013

05 junio 2013 Verkami (larevoluciondelosangeles)

05 juny 2013

La Revolución de los Ángeles

La Revolució dels Àngels

The Revolution of Angels

Conseguidos 10.485 € de10.000 €

100% conseguidos Conseguido!

"La Revolución de los Ángeles" es un proyecto de ficción que plantea un cambio de tornas. En una situación social y personal límite, ¿hasta dónde podemos llegar para intentar cambiar el mundo que nos rodea? ¿Llegará un momento en el que una mayoría justificará lo que nunca nos hubiéramos imaginado?
'La Revolució dels Àngels' és una ficció que planteja un canvi de tornes. En una situació social i personal límit, fins a on podem arribar per intentar canviar el món que ens envolta? Arribarà un moment que una gran majoria justificarà el que mai no ens haguéssim imaginat? Us convidem a la reflexió.
"The Revolution of The Angels" is a project of fiction that supposes a shift in power. In a situation of social and personal limits, how far will we go to try and change the world around us? Will there come a time that a majority justifies what we never would have imagined?
Una idea de: Oriol Clavell 

Opinió:

Ho hem aconseguit. Fins i tot hem superat la cifra marcada amb escreix. Un projecte quye ens fara treballar molt aquest estiu, que ens fara trobar-nos molt sovint, que ens obligará a fer les coses molt millor del que ja teniem previst, perque tenim el recolzament i la confianza de molta gent.
I els mentiders, els falsificadors, els que s’apropien de les voluntats i les forçes alienes, els que volen viure del dolor dels demés… que es vagin preparant. Sabem qui son i els descobrirem davant de tothom.
A tots i totes, gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario