sábado, 22 de junio de 2013

22 juny 2013 Homenatge a Joan Fructuoso Gómez

22 juny 2013
Mitjançant la present informació us faig a mans la informació relacionada amb l’Acte d’Homenatge a Joan Fructuoso Gómez, primera víctima mortal civil de ETA a Catalunya.
Malgrat el pensament general diu que l’atemptat a “Hipercor” va ser el primer amb víctimes civils mortals causades per ETA a Catalunya, el cert es que Joan Fructuoso Gomez, ciutadá civil tècnic en electrònica, va resultar assassinat en l’atemptat dirigit contra la Guàrdia Civil de la Caserna del carrer Navas.
El pas del temps a transformat l’esmentada Caserna en un Centre Cívic. Les converses mantingudes, a titol personal i privat, per Jesús Fructuoso (germà d’en Joan) i per Robert Manrique amb l’Ajuntament de Barcelona han portat a que aquest acceptes, per unanimitat, la proposta perquè la Sala d’Actes del Centre Cívic porti el nom de “JOAN FRUCTUOSO GOMEZ”. El Centre Cívic es troba al carrer Doctor Torent 1 cantonada amb carrer Navas de Tolosa 312.
A continuació us presento el programa de actes, amb entrada lliure per tothom que volgui recolçar a la familia Fructuoso Gómez en aquest merescut homenatge.
12:45
Arribada de les autoritats.

13h
Inici de l’acte i benvinguda a càrrec de la presidenta del Districte de Sant Andreu, Sra. Imma Moraleda.

13:02h
Parlament a càrrec del president de l’Associació de Veïns de Navas, Sr. Antonio Jerez.
Parlament a càrrec del Sr. Robert Manrique, ex coordinador del SIOV (Serveis d’Informació i Orientació a les Víctimes del Terrorisme) Departament Justicia
Parlament a càrrec del Sr. Jesús Fructuoso, germà de la víctima.
Interpretació de la peça musical Candle in the wind a càrrec del Sr. Eloi Ortells, gendre del Sr. Jesús Fructuoso.

13:20h Tancament de l’acte a càrrec del regidor del districte de Sant Andreu, Sr. Raimond Blasi.

13:25h Descoberta de la placa en memòria de Joan Fructuoso i fotografia.

13:30h Fi de l’acte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario