jueves, 13 de noviembre de 2014

12 novembre 2014 Projecció "Mujeres en construcción" C.C.Sandaru

12 novembre 2014

Cineforum “Mujeres en construcción” a Centre Cultural “Sandaru”

Avui dimecres hem pogut gaudir de l’assistència de nombrossos ciutadans molt interesats en el cineforum organitzat per la AAVV del Parc sota el titol “Víctimes anónimes del terrorisme: la realitat desconeguda”.

Per començar se ha projectat el documental “Mujeres en construcción”, produit per ETB, TV3 i Batabat l’any 2010 i en el que es reflexen les vivències d’11 dones víctimes de atemptats de ETA i de altres grupusculs terroristes tant a Catalunya com al Pais Basc. Una de les participants en el documental, la Marga Labad, ha estat juntament amb en Robert Manrique com a ponent en el cineforum iniciat tot just acabar la projecció del documental.

La projecció se ha iniciat a les 18:30 i des de les 19:40 fins gairebé les 22:00 tots hem pogut gaudir de un molt animat col·loqui amb ciutadans de diverses edats… des de joves de 20 fins a adults de 70. Preguntes molt adients sobre molts temes relacionats amb la realitat social de les víctimes anónimes que han servit, com a nexe d’unió, per donar a conèixer que hi han moltes víctimes del terrorisme que defense m la pluralitat ideológica en el col·lectiu.

També han estat presents víctimes d’ETA i de l’extrema dreta com la Nuri, l’Enric, la Rosa, en Jesús o l’Amparo. Totes han participat en el debat  però no per fer preguntes sinó per donar respostes a les nombrosses questions que des de l’auditori ens han fet arribar.

Des de aquest moment posem en coneixement de qui ho desitgi que estem disposats a repetir la projecció i el cioneforum allà on ens ho demanin. Amb un projector i una pantalla tenim mes que suficient… es necesari que es conegui l’opinió de aquelles víctimes que no estem d’acord en el que dieun les veus que algu fa creure que son les “oficials”…


I desitgem un rápid reestabliment de la salud a la companya Sara Bosch, que malgrat estar anunciada la seva presència no va poder venir a causa de una intervenció al peu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario