miércoles, 21 de junio de 2017

19 juny 2017 (5) Catalunya Radio (link audio)

19 juny 2017 






Aquest dilluns 19 de juny es conmemora el pitjos atac comés per ETA en la seva història, una cicatriz a Barcelona que fa 30 anys va matar 21 persones i en va ferir mig centenar més. L’independentisme basc va prometre que un día, quan la situació es normalitzés, dipositaria una corona de flors a Hipercor en recor de les víctimes. ETA ha dit adeu a les armes però, 30 anys després d’aquell atac indiscriminat l’esquerra abertzale encara no está preparada per fer realitat aquesta promesa.

Opinió:

Aquesta promesa de l’esquerra abertzale que comenta l’amic Daniel Gómez… algun día succeirá, estic segur… i moltes víctimes treballarem perque així sigui… i d'altres haurán de expliacr les extranyes raons que els porten a no voler colaborar en aquest fet, malgrat conèixer gent que ha estat capaç de donar la ma a l'assasi de 24 persones...
Hi han coses que no es poden amagar malgrat s’intenti fer-ho aprofitant el dolor aliuè i alguns recolzaments polítics que tambè, agun dia, haurán de explicar qué han fet realment per LAS víctimes del terrorisme i no pas per unes poques amb extranyes colaboracions personals.




No hay comentarios:

Publicar un comentario