domingo, 10 de febrero de 2013

10 febrer 2013 (08.02.13) Conferencia Universitat Oberta Catalunya

10 febrer 2013 (08.02.13)Conferencia en Universitat Oberta de Catalunya


El passat divendres 8 de Febrer en el Sector de Criminología de la Facultat de Dret a la Universitat Oberta de Catalunya vaig tenir el plaer de oferir un altre conferència sota el titol “Història del terrorisme a Catalunya”, basada en l’estudi realitzat durant molts anys dedicats a l’assistència a les víctimes del terrorisme.  Desprès de la presentació realitzada pel Professos Pau González, a partir de les 18:30 va començar una conferència que mes que això va ser, des de el minut ú, una succesió de preguntes presentades pels assistents en la que es va poder mostrar un gran coneixement tant de la legislació como de la situación jurídica adreçada a les víctimes.

Malgrat tot, la informació oferta va sorprendre a la totalitat dels assistents ja que durant mes de hora i mitja el que se’ls va fer arribar van ser dades amb casos, noms, cognoms i dates de molts atemptats, molts judicis i moltes sentències sobre las que es van fer multitud de consultes. Podríem dir que la conferència va ser mes en relació de la realitat jurídica i social de les víctimes del terrorisme i el tracte rebut des de les Administracions, fins i tot en alló que te relació amb les diferents associacions i fundacions de víctimes del terrorisme i la veritable tasca que porten fent durant anys.

Només em cal agraïr en Pau González aquesta nova oportunitat per oferir informació fidedigne i, al mateix temps, comprobable sobre la situació real de “les” víctimes del terrorisme.

No hay comentarios:

Publicar un comentario