domingo, 17 de febrero de 2013

14 febrer 2013 Presentació documental "295 dies"

14 febrer 2013

Projecció documental "295 dies" a Granollers

Ahir dijous 14 de febrer es va fer una nova presentació del documental "295 dies", en aquest cas en el Centre Cultural de Granollers. El documental és un relat sobre la presència d'ETA a Granollers i Lliçà d'Amunt els anys 1991 i 1992. Ja es va presentar a Lliçà d'Amunt al setembre passat i al novembre es va emetre per VOTV. "295 dies" és una coprodució de Granollers Audiovisual i Produccions El Videocassette.

L'acte va estar seguit per un nombros número de assistents i un cop acabada la projecció del documental varem poder gaudir de un animat col·loqui amb els responsables del documental (Jaume Ginesta i Gerard Franch), el director del diari El Nou 9 de Granollers, el Director de Radio Granollers i el periodista David Bassa, que va exercir com a moderador. Alguns dels que hem tingut l'honor de ser entrevistats en el documental várem tornar a coincidir un cop mes entre els assistents a la projecció.

Tanmateix agraeix-ho l'oportunitat que em van oferir per explicar totes les gestions realizades des de l'atemptat a Vic el maig de 1991 fins al 19 de març de 1992 amb els atemptats contra Enrique Martinez a Lliça d'Amunt i contra Antonio José Martos a Sant Quirze del Vallés. Especialment al record i el agraïment que es va esmentar en el sentit de que, en aquells anys i malgrat que alguns es posen uns mèrits que mai se han treballat,   només erem dos persones (en Fuster-Fabra i un servidor) las que estàvem al capdavant de aquella tasca en una solitut poc menys que impossible en la feina assistencial i jurídica.

I a mes a mes reiter-ho la disponibilitat comentada amb la egidora de Cultura de l'Ajuntam,ent de Granollers per tal de oferir les col·laboracions que creguin necesaries en els llocs que creguin adients per tal de continua treballant per l'anomenada Cultura de la Pau.




No hay comentarios:

Publicar un comentario