lunes, 7 de enero de 2019

07 gener 2019 (20.12.18) Radio Estel (opinió)

 07 gener 2019 (20.12.18) 



"Ara el terrorisme no té ni ideologia; busca només fer mal i por"

L'advocat Jordi Verdaguer, en conversa amb Guillem Pursals s i Robert Manrique, , lamenta que hi hagi "persones que es radicalitzen a l'escola"

Avui a les 18.05h en el programa 'El Mirador de l'actualitat' de Ràdio Estel, parlem de l’amenaça terrorista sense fronteres, molt difícil de combatre i sobretot d’eradicar. Aquesta dura realitat es torna a complir amb l’atac d’Estrasburg, on un individu (després abatut i mort per la policia francesa) va provocar la por i, el que és pitjor, la mort de 5 persones i ferides a una desena més. Per on passa una sortida a aquest terrible drama a Europa? Es pot donar una resposta global?
Ens acompanyen en el col·loqui Tica Font, col•laboradora del Centre Delàs i de Justícia i Pau, Jordi Verdaguer, advocat i president de Barcelona amb Síria, Guillem Pursals, politòleg i màster en Seguretat, i Robert Manrique, assessor en atenció a víctimes del terrorisme.


Opinió:

Agraïr que un dels lectors de aquest blog me hagi fet arribar aquest link… es de fa uns dies pero, malgrat tot, es actual…

No hay comentarios:

Publicar un comentario