martes, 1 de octubre de 2024

01 octubre 2024 RM Cineforum Cerdanyola

 

01 octubre 2024 



Cinefòrum amb la pel·lícula "MAIXABEL" amb "Vespres Literaris"

El passat divendres 27 de setembre vaig tenir l'honor i el privilegi de poder participar en la sessió de "Vespres literaris", organitzada per l'entitat del mateix nom en el Centre Cívic "Les Fontetes" de Cerdanyola del Vallés.

La jornada es va iniciar amb la visió de la pel·lícula "MAIXABEL" que molta gent ja ha pogut veure des de la seva estrena l'any 2021.

El motiu de la visita va ser poder explicar, en el col·loqui posterior, que són les "trobades restauratives" o les "trobades reparadores" que es van portar a terme ja fa una dècada aproximadament i la meva trobada amb un dels condemnats per l'atemptat d'Hipercor.

En el decurs del col·loqui posterior es va poder parlar, a més a més, de la història del terrorisme principalment a Catalunya i l'assistència rebuda per la immensa majoria de víctimes. També sobre molts dels blancs i negres existents amb els atemptats d'agost de 2017, i més quan el dia abans es va conèixer la desclassificació de documentació sobre aquests atemptats.

Des de les 17;30 fins a les 21:00 hores vaig gaudir de la companyia de molts assistents en els quals vull agrair la seva presència i les preguntes presentades durant el col·loqui posterior. I després del sopar amb molts dels assistents.

Agraeixo als organitzadors la magnífica acollida rebuda i l'interès mostrat en la situació real de la immensa majoria de víctimes del terrorisme.

Seguirem en contacte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario