viernes, 29 de junio de 2018

29 juny 2018 (26.06.18) (3) Beteve (link informatius)

29 juny 2018 (26.06.18) Beteve (link informatius)



La Unitat de Atencio i Valoracio a Afectats per Terrorisme als informatius de BETEVE

Escric aquesta entrada tres díes després de la emissió del programa i el 900 828 717 no ha deixat de sonar en aquests dies... trucades de persones que sol·liciten ajut, solucions i respostes, que venen desde diferents indrets dins i fora de Catalunya, no oblidem que La Rambla i Cambrils son llocs de vacances per mil·lers de persones. I son persones que necesiten assistència especialitzada i visites personals, als components de la UAVAT no ens val lo de fer visites i terapies per skype o per wasap...

La Marta, en Domenec, la Sara i la Elisa estan absolutament coordinades amb la resta de l’equip extern composat per la Montse i la Tresa, a banda de la resta de voluntaris que ens donen suport logístic en el poc temps lliure que els deixa les seves respectives feines tant a Barcelona com a Tarragona, sense oblidar la questió de la personació que es coordina des de la Asociación “11M Afectados por Terrorismo” de Madrid.

Mentrestant, les visites es van succeïnt i es un honor i una gran responsabilitat poder assistir a tants ciutadans que ens demanen suport tant psicològic com jurídic i assistencial. Però 30 anys de treball conjunt son una garantía de una feina ben feta.

Encara ens queda molta a fer i cada cop menys temps. Som-hi...


Link de la informacio: http://beteve.cat/atemptats-17a-victimes-terrorisme-uavat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario