martes, 20 de mayo de 2014

16 maig 2014 LRDLA Cineforum Ripoll Girona

16 maig 2014

L'actor Toni Climent en el photocall


LA REVOLUCION DE LOS ANGELES a Ripoll (Girona).

Un altre cop els responsables de LA REVOLUCION DE LOS ANGELES em sortit del quarter general de Barcelona i ens em desplaçat fora de la ciutat, en aquest cas fins a Ripoll. En el Cinema Condal, el divendres 16 de maig em pogut portar a terme una nova presentació del nostre projecte, i tot gràcies a la proposta realitzada des de el propi Ajuntament de Ripoll i des de la Diputació de Girona.
Aquest ha estat el primer indret on LA REVOLUCION DE LOS ANGELES ha anat per desitg de representants de l’administració política i em de reconèixer que ha estat tot un plaer i un ejemple de excel.lent coordinació.

Després de gaudir del que podriem anomenar un excel·lent “berenar-sopar” a Ripoll, a les 21:30 varem iniciar el photocall amb la presencia de la Adriana Feito, en Marc Barbena i en Toni Climent, a mes a mes de l’Oriol Clavell, la Blanca Canonge, en Jordi Manrique i en Robert Manrique.

Després de la projecció el debat va ser magnífic... amb la presentació a cárrec d’en Robert Manrique i com a ponents en Benjamí Pallarés, President del Col.legi de Metges de Girona, Marc Barbena i Oriol Clavell, representants del projecte, Montse Jiménez com a directora de l'escola Vedruna i Manoli Vega, empresària sent el moderador de la taula Ramon Musach, representant del cine Fòrum.

El debat va tenir una durada de gairebé dos hores, en las que es va poder parlar sobre la realitat social que se está vivint en el nostre país i quinres son les propostes que molts ciutadans ofereixen, especialment en l’àmbit de l’economía, per intentar trobar solucions al problemes que genera una mala praxis realitzada per un ample nombre de repesentants de l’administració política.

Com en cadascun dels actes que em portat a terme des de LA REVOLUCION DE LOS ANGELES, només podem agraïr la excel·lent col·laboració que estem trobant per part de qui ens convida a presentar el nostre projecte.

I esperem que altres representants tinguin la valentía i la honestetat de apropar-se a la societat i escoltar les propostes que tothom els volem fer arribar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario