sábado, 24 de mayo de 2014

23 maig 2014 (2) LRDLA Cineforum

23 maig 2014

Cineforum LA REVOLUCION DE LOS ANGELES

Un altre cop els responsables de LA REVOLUCION DE LOS ANGELES hem gaudit de un éxit de convocatòria aclaparador. Aquest divendres la Sala 1 del Cinema Girona ha rebut un gran nombre de asistents molt interesats en presenciar la projecció i el debat posterior.
Sens dubte, la “campanya (des)informativa” que han portat a terme des de el director de El Mundo (editorial de diumenge 18) fins al presentador Carlos Cuesta i la Delegada del Gobierno a Madrid Cristina Cifuentes (programa La Marimorena de diumenge 18) han estat una rao mes per fer venir a molts ciutadans que, al contrari que han fet els esmentats anteriorment, han vingut a veure la pel.lícula i adquirir la novel.la per tenir la informació de primera má.
El debat posterior, amb la presència de Marc Barbena, Oriol Clavell i Robert Manrique (un servidor) va servir per posar les coses al seu lloc, per explicar la realitat de la DESinformació practicada pels senyors Garcia Abadillo, Cuesta i la Senyora Cifuentes.
La participació de alguns dels assistents en el debat va deixar palés que, malgrat el que alguns se entesten a intentar, molts ciutadans no es deixen enganyar per les opinions dels que parlen sense cap coneixement de les coses.
En el decurs de la vetllada, fins i tot es va poder consultar el escrit que s’ha fet arribar a Canal13TV i al seu presentador Carlos Cuesta per donar-lis l’oportunitat de rectificar les calumnies esmentades i fer-ho en el programa del proper diumenge 25... cas de no acceptar-ho, els responsables ens reservem el dret a interposar les accions judicials pertinents. Els articles 205, 206 i 211 i seguents del Codi Penal están per ser respectat i complerts.
I altre detall important: alguns dels assistents ja ens han ofert la seva col.laboració per localitzar altres indrets on presentar la projecció... de això s’en diu sinergies...

Seguirem informant....


Algunes de les informacions publicades en medis de comunicació i el escrit trames a 13TV

No hay comentarios:

Publicar un comentario