martes, 14 de marzo de 2017

13 març 2017 (3) Recordant un dia...

13 març 2017



Recordant un dia...

Fa tres anys de una trobada que vaig mantenir a Madrid amb els màxims representants de la Oficina de Atención a Víctimas del Terrorismo. Quan em dirigia a les dependències de aquesta gent anava pensant que, per fi, trobaria l'ajut necesari per poder continuar la tasca de localització de prop de 300 víctimes de atemptats a Catalunya... tasca iniciada absolutament sol des de la meïtat de 1989.
Ja havien pasat 25 anys de recerca de altres centenars de ciutadans oferint la posterior asistencia a tots nivells i pensava que la Administració iniciaria la feina per la que cobren els sous a traves dels nostres impostos. 
Però la resposta va ser deçebedora, quelcom semblant a "Manrique, vaya curro te has pegado. Pero ¿sabes una cosa? Quien quiera algo que venga a vernos".
Dies després denegaven la sol.licitut enviada des de la Fundació Internacional "Olof Palme", que recolçava la meva investigaciò.
Però ara fa tres díes, els que deixaven tirades a tantes víctimes, organitzen actes d'homenatge i no es perden cap dels actes als que son convidats.
I fins i tot alguns que apareixen parlant de les víctimes i demanant "monuments" també tenen el mateix llistat amb noms i cognoms, lloc de l'atemptat i autoria. Però mai me han trucat per col.laborar...

Malgrat no agradi a algú, aquesta es la veritat comprobable... i qui volgui mes dades que ho investigui...

No hay comentarios:

Publicar un comentario