viernes, 21 de septiembre de 2018

21 setembre 2018 Presentació del llibre "Les infermeres en l'atemptat del 17A"

21 setembre 2018Es un honor presentar aquesta noticia, amb la informació publicada a la página de ediciones.santjoandedeu.edu.es
I sobre tot, agrair públicament la col·laboració dels autors i el editor amb la UAVAT i la excel·lent organització de l’acte de presentació en una sala plena de gom a gom… amb l’afegit de que els beneficis de la venda del llibre anirán a la nostre entitat per continuar la nostre tasca de assistència a víctimes del terrorisme.Colección Hospitalidad

Amb aquesta publicació es vol visibilitzar el treball infermer en una situació d’emergència, generada per un atac terrorista. Molts companys i companyes van ser herois anònims en tant que no es van donar els seus noms i cognoms, però van ser també herois plenament identificats, amb uniformes de bombers, del SEM, de la Creu Roja, pijames hospitalaris, bates o vestits de carrer. Infermers i infermeres que van posar, coneixement, tècnica, valors i emocions al servei de persones que precisaven de la seva atenció i que han volgut explicar com van viure aquella tarda del mes d’agost.
Són relats naturals, trenats a partir de les seves paraules, que ens transporten a la Rambla minuts més tard de l’atropellament mortal i posteriorment als centres de salut i hospitals de Barcelona i Cambrils.
Deixem a les futures generacions de professionals per escrit perquè es pugui consultar tants cops com calgui, el relat d’uns fets i unes actuacions que ens honoren com a professió; cal que res no caigui en l’oblit, cal preservar la memòria, cal conèixer la nostre història.


Nuria, Ana i Yousseff, algunes de les
víctimes asistents a la presentació del llibre

 Características del libro:

Nº de páginas: 216 pàgines interiors + cobertes
Dimensiones del libro: 148x210x12,5 mm
Encuadernación: Rústica amb cola PUR
ISBN: 978-84-947975-2-1

Depósito legal: B 20802-2018

No hay comentarios:

Publicar un comentario