lunes, 24 de septiembre de 2018

24 septembre 2018 (2) elnacional.cat (opinió)

24 septiembre 2018



Robert Manrique deixa en evidència Pablo Casado

Robert Manrique, defensor de víctimes del terrorisme i ell mateix víctima d'ETA a l'atemptat d'Hipercor, ha deixat en evidència el líder del PP, Pablo Casado. El popular ha afirmat aquest diumenge que no hi ha marge de negociació amb els independentistes catalans perquè el diàleg no pot fer-se amb "una pistola a sobre de la taula", en referència al "xantatge" que creu que fan els sobiranistes imposant les seves condicions.

Arran d'aquestes dures declaracions, Manrique ha titllat Casado d"'indecent" i ha afirmat que "les víctimes d'ETA no combreguen amb les seves mentides". Manrique ha afirmat que "ser independentista no és posar pistoles sobre la taula" i ha recordat a Casado que Major Oreja va afirmar que estava disposat a "seure amb ETA". "Devies estar enfeinat amb el teu màster de merda", ha reblat Manrique.

Opinió:

No esperava aixecar tanta polseguera amb el tuit del que parla la noticia però el vaig escriure perque se que hi han víctimes d’ETA i familiars de víctimes d’ETA que assisteixen a manifestacions per l’alliberament de certs polítics o a manifestacions independentistes i no queda mes remei que surtir en defensa de la seva dignitat i del respecte que també mereixen per intentar desmarcar-se de l’us barroer i patètic del dolor aliè que tanta gent porta fent ens els darrers anys (o potser dècades).
Però está molt clar que hi ha gent que no s’ha caracteritzat pel seu ajut a “LAS VICTIMAS DEL TERRORISMO”, com a molt hauran fet quelcom per algunes… sobre tot per las que comparteixen carnet, ideología i/o militància.
Per tot això, senyor Casado, he dit que es vosté un indecent, perque li falta la honradessa de reconèixer com utilitza i barreja conceptes amb l’intenció de confondre a la gent anónima. Crec que per aquesta causa estan succeint coses que eren inesperades no fa gaire… fins i tot ARA la AVT i Covite li demanen al Ministre de l’Interior que les ajudi a evitar que el PP i C’s les utilitzin políticament… es tot tant surrealista…


Per cert, ja posats, qué ha fet el senyor Casado o al seu partit per les víctimes del 17-A? Potser es pensava que la “presidenta de facto” de la Generalitat de Catalunya, la senyora Soraya Saenz de Santamaría, es preocuparia per elles? Potser es va creure que posar una “oficina de atención a víctimas del 17A” la setmana del 22 al 29 de agost seria suficient? Sap que hi han mes de 200 víctimes a sobre de la taula de la Unitat de Atenció a la que tinc el privilei de asesorar?

Doncs quan volgui, en parlem...

No hay comentarios:

Publicar un comentario