martes, 11 de junio de 2024

11 juny 2024 (3) RM (CATALA) Ja han passat les eleccions europees, i ara què?

11 juny 2024


 

 Ja han passat les eleccions europees, i ara què?

Ja han passat les eleccions europees, després d'altres eleccions de caràcter autonòmic. Ja han passat els nervis de molts polítics (molts, NO tots) intentant qualsevol cosa per conservar la seva butaca, un bon sou i les seves dietes. I suposo que també han passat els nervis d'aquells que buscaven la seva butaca, un bon sou i les seves dietes intentant esgarrapar vots utilitzant el dolor aliè, quan no les mentides i les mitges veritats.

Vinga doncs, tots als seus llocs. Als nous, als vells o als que hagin perdut.


Una vegada passat tot això, se suposa que la majoria (majoria, NO tots) hauran d'exercir la labor per a la qual se'ls ha donat la confiança, que no és una altra que treballar pel benestar dels ciutadans.

Per tant, espero i desitjo (com moltes altres víctimes del terrorisme) que aquests polítics (dic aquests i NO tots) comencin a revisar les memòries que se'ls han lliurat (els que ho hàgim fet), que es posin a revisar les propostes que els hem presentat (els que ho hàgim fet) i que, en definitiva, dediquin el seu temps a treballar.

I per part meva, només espero que sigui en l'acte d'homenatge a LES víctimes del terrorisme del pròxim dimecres 19 de juny a les 12.00 del migdia en el monument d'Avingua Meridiana amb Passeig Fabra i Puig com en el que tindrem el dissabte 17 d'agost, tinguem alguna resposta a les quatre propostes que, des de fa anys, estan sobre la taula de molts dels representants polítics catalans.

A saber:

a, Llei autonòmica catalana per a víctimes del terrorisme

b, protocol d'assistència POST-atemptat a víctimes del terrorisme

c, Reobertura de l'Oficina d'Atenció a Víctimes del Terrorisme

d, Creació del  Centre de Memòria Històrica sobre Terrorisme

I acabo: fa uns dies ha contactat amb mi una víctima de l'atemptat de La Rambla, del 17 d'agost de 2017. Em fa vergonya dir alt i clar que CAP ADMINISTRACIÓ l'ha contactat des d'aquest dia. 

NIN-GU-NA,encara que el propi Ministeri de l'Interior va dir en "nota de premsa" el 20 de desembre de 2023 que, una vegada la sentència ja era ferma, començarien a contactar amb mes de 200 víctimes.

I vull explicar alguna cosa més: per part meva i per part de la UAVAT ho podíem haver fet des que en 2021 ens vam llegir els +68.000 folis del sumari i vam obtenir les dades de totes les víctimes afectades però, desgraciadament, l'estúpida i incomprensible Llei de Protecció de Dades prohibeix realitzar aquesta labor i hem d'esperar que siguin les pròpies víctimes les que ens contactin.

Per tant, em dirigeixo a aquests polítics que tant parlen i tan poc fan... si us plau, ara que ja tenen el futur garantit per a quatre anys més, si us plau, dediquin el seu valuós temps a fer el seu treball.

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario