lunes, 26 de marzo de 2012

25 marzo 2012 Homenatge a Joan Fructuoso i Gomez

25 març 2012

Avui diumenge 25 de març he pogut gaudir de una invitació molt especial: els familiars de Joan Fructuoso i Gomez, primera víctima civil causada per la banda terrorista ETA a Catalunya me han convidat a un acte de caire íntim per recordar en el seu estimat familiar, amb motiu dels 25 anys que es complirán el proper dilluns 2 de abril.
Per a mi ha estat un honor haver pogut compartir aquesta visita al Cementiri de Montjuich i  estar amb tots ells en aquests moments de homenatge i record dirigit en Joan i estar amb la seva mare Josefa, el seu germà Jesús i la seva cunyada Tresa a mes dels nebots i la resta de familiars mes propers.
Al contrari que alguns que en la seva vida han trepitjat un hospital o un cementiri, mai me he atrevit a parlar del dolor que deu representar la pérdua de un, dos o fins i tot tres familiars en un atemptat terrorista però he tingut la oportunitat i el honor de conèixer certs familiars de víctimes que son veritables ejemples de saber estar i dignitat.
Els familiars d'en Joan Fructuoso están en aquest llistat : el meu agraïment per la seva amistat i, per sobre de tot, el meu reconeixement per aquests vint-i-cinc anys de exemple de coherència.

En memoria d'en Joan Fructuoso i Gómez.

                                                                         

1 comentario:

  1. Robert, el plaer va ser nostre per tenir-te en un moment tant emoriu per a nosaltres!! Ja saps que per a tots , especialment pel Jesús ets un bon amic, company i... jo diria que una mica més! Gràcies per tot i especialment per aquest homenatge que li has fet al Joan!!! petons

    ResponderEliminar