viernes, 6 de septiembre de 2024

05 septiembre 2024 (4) tarragonaradio

05 septiembre 2024

 


Expulsen d’Espanya 13 delinqüents en el primer semestre de 2024, un d’ells vinculat al terrorisme gihadista

Les persones expulsades eren multireincidents i acumulaven 76 fets delictius

La Policia Nacional de la Brigada d’Estrangeria i Fronteres de la Comissaria Provincial de Tarragona ha detingut i expulsat del territori Schengen tretze delinqüents multireincidents en el primer semestre de 2024.

Acumulaven 76 detencions per delictes contra les persones (agressió sexual, maltractaments, amenaces, lesions greus, danys i segrest), contra el patrimoni (violació de domicili, furt, robatori amb violència i amb força), per delictes de resistència, desobediència i atemptat contra agent de l’autoritat, i contra el medi ambient i la salut pública, entre d’altres. Segons el cos policial, un d’ells va ser expulsat per suposar una amenaça greu per a la seguretat ciutadana arran de la seva vinculació amb el terrorisme gihadista.

Concretament, aquesta persona havia estat condemnada i complert condemna per col·laboració amb banda terrorista, per la qual cosa, es va procedir a la seva expulsió per constituir una amenaça greu per a l’espai Schengen, tenint assenyalada una prohibició d’entrada de deu anys. A banda, en el primer semestre d’aquest 2024 s’han iniciat 77 expedients d’expulsió amb caràcter preferent i set de caràcter ordinari.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario