lunes, 23 de septiembre de 2024

20 setembre 2024 TV3 Presentació llibre

20 setembre 2024 TV3 Presentació llibre

 


He tingut l'honor de ser convidat a la presentació del llibre "Històries del 30 minuts, 15 reportatges emblemàtics vistos avui” en el decurs de la Setmana del Llibre en Català en el Passeig Lluis Companys de Barcelona.

En la presentació de divendres 20 d'octubre me he retrobat amb molt bona gent com l'Eduard Sanjuan o en David Bassa i també amb l'autora del llibre Nuria Vila o amb la Montse Armengou i en Carles Solà, actual director del "30 minuts".

Com  s'explica en la introducció, el llibre es un recull de "una quinzena de reportatges amb les històries humanes mes potents, d'entre els més de 1700 en la història del programa per tornar a parlar dels seus protagonistes i veure com han evolucionat les qüestions que es tractaven en aquells reportatges".

Entre aquesta quinzena, el programa emès en els inicis de TV3 allá per l'any 1988.

Òbviament es un llibre d'obligada lectura per que al llegir el desenvolupament d'aquestes històries ens recorda aquells reportatges  i, en el cas de l'atemptat a Hipercor i com molt va dir una de les assistents "saber com han anat les coses des de aleshores ens obre els ulls a una realitat que només unes poques víctimes heu tingut el valor de denunciar".

Per cert, una gran idea poder reveure els reportatges originals amb els codis QR que es presenten.

Gràcies per la feina ben feta.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario