miércoles, 18 de octubre de 2017

07 octubre 2017 El PuntAvui (opinió)

07 octubre 2017



Homenatge de comerç a la Rambla pel 17A
Barcelona agrairà als comerciants els serveis i l’ajut prestats durant l’atemptat

El districte de Ciutat Vella i l’Ajuntament de Barcelona han preparat un homenatge als treballadors dels comerços de la Rambla per reconèixer la seva col·laboració amb la ciutadania i els cossos d’emergència i seguretat durant l’atemptat del 17 d’agost, en què van morir quinze persones.
L’acte es farà dimecres a les set de la tarda al mosaic de Joan Miró, un espai ple de simbolisme i memòria col·lectiva. En aquest punt va acabar el mortífer recorregut de la furgoneta que conduïa Younes Abouyaaqoub i aquí s’hi van anar dipositant de manera espontània nombroses mostres de record a les víctimes, que van convertir el mosaic en un memorial improvisat. A l’homenatge hi assistiran l’alcaldessa, Ada Colau, i la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin. En l’acte es projectarà un vídeo amb testimonis que recull l’experiència i el record de les mostres de solidaritat que van produir-se durant l’atemptat. Aquell dia, els treballadors de la Rambla van obrir les botigues i els restaurants perquè s’hi refugiessin les persones que fugien i els van oferir suport. En acabar, tothom s’endurà una flor de les floristes de la Rambla.

Opinió:

Tot el que siguin homenatges es ben rebut però també s’ha de conèixer qui ha fet realment una bona feina i la continua fent i no nomès qui va estar en uns primers moments i despres va marxar (ejemplo, Ministerio de Interior).

En els propers dies hi hauran noticies que demostrarán fefaentment tot el que acabo de escriure perque encara hi ha gent que estem treballant per victimes tant del ‘atemptat de La rambla com del de Cambrils.

No hay comentarios:

Publicar un comentario