jueves, 15 de agosto de 2024

12 agost 2024 (3) Catalunya Press (opinió)

12 agost 2024 


 

 Expulsen d’Espanya un detingut per vincles amb el terrorisme gihadista

La policia espanyola l'acusa d'infondre un estat de temor entre els veïns i el considera una amenaça greu

La policia espanyola ha detingut un home a Gelida per diferents delictes i per una presumpta vinculació amb el terrorisme gihadista. Segons ha detallat el cos en un comunicat, s'ha expulsat el detingut de l'estat perquè suposa una "amenaça greu per a la seguretat nacional". 

A més, té prohibida l'entrada a l'espai Schengen durant els propers deu anys. Segons el relat de la policia, l'arrestat havia aconseguit "infondre un estat generalitzat de temor entre els veïns" del municipi de l'Alt Penedès, per una "conducta violenta i difusió de missatges amenaçadors".

Amenaces a les dones i al col·lectiu LGTBI

En concret, l'acusen de protagonitzar "nombrosos incidents violents i actes de repulsa cap a les dones i col·lectiu LGTBIQ+", a més de compartir imatges a les xarxes en què "feia amenaces directes de fer accions violentes i enaltiments d'actes terroristes comesos per l'organització gihadista Estat Islàmic".

Agents de la Comissaria General d'Informació, en coordinació amb la Brigada Provincial d'Informació de Barcelona, van detenir l'home, a qui es va iniciar un expedient d'expulsió en col·laboració amb la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres. 

Finalment, el van expulsar del territori espanyol.

Opinió:

Bè, una expulsió molt merescuda… ara, ja posats… i fer el mateix amb els delincuents multireincidents?

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario